Taaltrainingen


In-company Language Courses - Zakelijke taallessen in uw bedrijf

Heeft u werknemers in uw bedrijf die de Nederlandse taal niet voldoende vaardig zijn of wenst u zelf beter zakelijk te communiceren in het Nederlands of het Engels?
LC VB verzorgt gepersonaliseerde lessen voor iedere cursist; geen vaste taalboeken of online lesmateriaal, enkel op maat gemaakte syllabi en een wekelijkse persoonlijke aanpak.

Op die manier zijn wij zeker dat de noden en verwachtingen van de lessen ingewilligd worden. Het is om die reden dat wij het liefst privéles geven of indien gewenst groepslessen tot maximum 4 deelnemers. Onze cursisten zijn meestal team leaders, supervisors, managers en zaakvoerders. Zij vereisen een specifieke en vooral tijdefficiënte cursus; LC VB staat daarbij garant voor een zo hoog mogelijk rendement in de vooropgestelde termijn. Het is immers moeilijk wat tijd in te boeken in de agenda van één manager, laat staan van meerdere tegelijk ... LCVB komt hierin tegemoet.

Taalworkshops Nederlands (Engels op aanvraag)

Naast deze langeduurlessen, bieden wij ook workshops aan waarbij we op 1 namiddag een spoedcursus geven over zakelijk schrijven, spelling & grammatica of een opfrissing van de laatste spellingregels aan de hand van duidelijke oefeningen, begrijpelijke regels en handige tools om ook naderhand verder te kunnen.

Meer informatie hierover vindt u bij Workshops.

Prijzen

In-company Language Course/Zakelijke taallessen (langeduur): afhankelijk van de noden; op aanvraag; voordelig zakelijk pakket beschikbaar op aanvraag.

Taalworkshop (duur: 4u + klein boekenpakket per deelnemer, max 10 deelnemers): € 675,00 excl. btw per groep van maximum 10 deelnemers.