top of page
Typewriter

Alle professionele vertalingen
Vrij van beëdiging of legalisatie

Onder professionele vertalingen verstaan wij alle gespecialiseerde vertalingen van technische, algemeen zakelijke of juridische aard die geen beëdiging of legalisatie vereisen. Na ontvangst van uw tekst bekijkt onze software het aantal herhalingen of onvertaalbare termen (zoals namen, cijfers of vaste termen) en maken wij aan de hand daarvan een gepaste offerte op.

Let wel: voor de vertaling zelf gebruiken wij geen vertaalsoftware, enkel onze zelf aangemaakte databanken voor uniformiteit van jargon en ondersteunende CAT-tools. Wij zijn academische vakmensen en maken dus geen gebruik van vertaalrobots. Eerder een zeldzaamheid in onze sector; het garandeert u dat een menselijk oog uw tekst gelezen en geïnterpreteerd heeft en met vakkundige perfectie heeft omgezet.

Voor alle zakelijke vertalingen van de gangbare talen, kan u uitgaan van een vast tarief van € 0,16/woord in de brontaal, inclusief proeflezing, exclusief btw. Lees hier om te weten hoeveel woorden uw document bevat.

De gangbare talen voor standaardteksten zijn Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans. Voor andere talen en afhankelijk van het type document kan dit tarief licht afwijken.

 

Vóór aanvang van de vertaalwerken ontvangt u altijd eerst een offerte; pas na uw bevestiging van prijs en levertermijn, vatten wij de werken aan. Wij doen ons best steeds korte deadlines en competitieve prijzen aan te bieden. 

Beëdigde en gelegaliseerde vertalingen

Bepaalde documenten, zoals geboorteaktes, huwelijkscertificaten of gerechtsdocumenten mogen enkel door beëdigde vertalers behandeld worden. Hiervoor werken wij samen met een aantal gespecialiseerde vertalers die, afhankelijk van de gewenste taal, op korte termijn uw beëdigde vertaling kunnen afleveren. Onze vertalers zijn mee met de nieuwe wetgeving en ondertekenen elk document met de digitale handtekening, wat betekent dat u steeds een gegarandeerde kwaliteit en rechtsgeldigheid ontvangt. 

Uw prijs hangt af van de  lengte van het document, de brontaal en de doeltaal. 

Stuur vrijblijvend uw document naar ons op. Dit kan op een aantal manieren:

  • U e-mailt een zo duidelijk mogelijke scan of (bewerkbaar) bestand naar info@lcvb.be, liefst in een zo hoog mogelijke resolutie.
     

  • U stuurt een zo duidelijk mogelijke foto, waarop alle tekst goed leesbaar is, naar onze Business WhatsApp. Vergeet de achterzijde niet!
    Indien nodig, gebruikt u de flits. Wij moeten duidelijk alle
    woorden kunnen lezen en alle stempels kunnen zien; ook die op de randen! U mag uiteraard meerdere foto's van hetzelfde document sturen. Kijk hier hoe het niet/wel moet (vraag 2: Hoe lever ik documenten best aan).

​​​​​

Vóór aanvang van de vertaalwerken ontvangt u altijd eerst een offerte; pas na uw bevestiging van prijs en levertermijn, vatten wij de werken aan.  Wij doen ons best steeds korte deadlines en competitieve prijzen aan te bieden. 

Tarieven

Car Factory

Al meer dan 17 jaar uw technische talenpartner

bottom of page