top of page

Taallessen

Taallessen binnen uw bedrijf, tijdens kantooruren of hier in het gezellige leslokaal in As. Dankzij onze gedreven taallectoren wordt het een plezier
om een nieuwe taal te leren of uw kennis te verfijnen!

Privétaalles

Verhuis je naar het buitenland of vereist je nieuwe job de kennis van een bepaalde taal? De LCVB-taallectoren evalueren eerst je kennisniveau en dan bepalen we samen de juiste aanpak, werkwijze en duur. Wij werken niet met voorgekauwde cursussen!

Duur: zelf te bepalen

Bedrijfstaalles

Dankzij de internationalisering wordt er van managers en bedienden verwacht dat zij steeds meer talen kunnen begrijpen, spreken en zelfs schrijven. We verkiezen groepjes van maximum 4 cursisten om individuele ondersteuning te garanderen. Duur: in overleg met alle deelnemende collega's.

Taalopfrissing

Reis je graag naar een bepaald land en kan je je daar wel verstaanbaar maken maar mis je toch net die talenkennis om leuke gesprekken te voeren? Wij helpen je graag verder met het verbeteren van je conversationele vaardigheden. Bij jou thuis of hier op kantoor in As (regio Genk).
Duur: tot jij tevreden bent.

Complimenten aan de lector, zij heeft dit heel goed aangepakt. Zonder het te beseffen had ik op het einde vd les een 4-tal blz met aantekeningen gemaakt. Ik kijk al uit naar de volgende les!

Filip C.

bottom of page