top of page
Color logo with background_edited.jpg

Wie is LCVB

Language Consultancy Veerle Bammens

Vlak na mijn studies als vertaler (afgestudeerd in 2006 aan de VLEKHO in Brussel met een Masterdiploma op zak) kriebelde de ondernemersmicrobe en werd Language Consultancy Veerle Bammens (LCVB) opgericht.
Het ondernemen stroomt doorheen de aderen, net zoals mijn voorliefde voor talen en techniek. Mijn eerste kantoor(tje) heeft enkele jaren de tijd gekregen om te groeien in Schakkebroek (Herk-de-Stad) waarna het voor 10 jaar verhuisde naar Zonhoven. Uiteindelijk werd de locatie ook daar te klein en momenteel pronkt de hoofdzetel in een mooi groot kantoor (aan huis) in As

 

Dankzij mijn interesse in techniek, auto’s en motoren (zo ben ik bijvoorbeeld trotse winnaar in klasse van de "24u van Zolder" in 2013, met een Mazda MX-5) richtte ik mij van in het begin op dit razend interessante vakgebied en zo ontwikkelde mijn expertise in het vertalen van voornamelijk technische teksten. Dit is en blijft mijn persoonlijke stokpaardje. Doorheen de jaren groeide echter de drang naar een meer commerciële insteek en zo ontwikkelden de plannen om het grootser aan te pakken. Mijn 'taalbureau' groeide uit naar een 'Taalbankier'. Een Language Consultancy, zoals de naam doet vermoeden, waarbij ons team gespecialiseerde technische en juridische vertalingen aanbiedt aan een zeer ruim aanbod aan talen, in zowel geschreven als gesproken taal.
 

Dus, heeft u vakkundig vertaalde teksten nodig (door geschoolde vakmensen, niet door vertaalrobots) van belangrijke documenten, als bedrijf of als particulier, dan bent u bij een ervaren vertaalhuis terechtgekomen. Ons primaire vakgebied blijft techniek en jurisdictie, maar dankzij een jarenlange samenwerking met een poule aan sterke vertalers kunnen we ook andere expertisedomeinen aanbieden.

Contacteer mij, ik ben steeds uw enige en directe contactpersoon.

At your service.

Veerle.

Je ziet een grote foto van mezelf, Veerle Bammens met bril, losse lange haren en een pen

Mijn vader zei altijd: "Bij ons stroomt er olie in onze aderen."

Wie is LCVB: About
bottom of page