Wie is LCVB

Language Consultancy Veerle Bammens

LCVB is in de eerste plaats Veerle Bammens: ikzelf. Als kind was ik al gefascineerd door het Engels en zocht ik woorden en teksten op om mij zo goed mogelijk in het Engels te kunnen uitdrukken. De keuze om een Masterdiploma Vertaalkunde Engels-Italiaans te behalen, was gemakkelijker dan tot drie tellen.

Sinds 2007 heb ik me als taaldeskundige verdiept in het vertalen van technische teksten. Waarom vooral technische teksten? Omdat mijn interesse hier ligt, zowel qua motoren, als auto's en allerhande machines met alle techniciteit errond. Zelf ben ik fervent auto- en motorliefhebber, dus ook in mijn vrije tijd speelt het technische een belangrijke rol. 

Ondertussen is mijn onderneming gevestigd in As (Belgisch-Limburg) en hebben wij zowel een groot en loyaal klantenbestand, als een betrouwbaar bestand aan freelancers kunnen opbouwen. Samen zorgen wij ervoor dat LCVB-klanten enkel kwaliteit ontvangen, dat de deadline van uw vertaling steeds gerespecteerd worden en dat onze prijzen correct blijven voor de expertise die we leveren.

Contacteer me vrijblijvend om te weten te komen wat ik en mijn onderneming voor u kunnen betekenen.

Contact
Je ziet een grote foto van mezelf, Veerle Bammens met bril, losse lange haren en een pen