top of page
  • Foto van schrijverVeerle Bammens

Welk standje verkiest u? 174!

Op 25 en 26 oktober vindt u Taalbankier LCVB in de Trixxo-Arena in Hasselt tijdens de Bedrijvennetwerkdagen. Uiteraard ligt er een kaart voor u klaar!


Waarom zou u langskomen, denkt u nu. U kent ons toch al? Wel, een beurs is een ideale gelegenheid om persoonlijk kennis te maken, een gratis hapje en snoepje te komen nuttigen én om deel te nemen aan de (ver)taalquiz. Deze korte quiz bestaat uit 3 vraagjes, gericht op algemeen (ver)taalgebruik. Niet te vergeten, deze beurs leent zich uitstekend om te netwerken en om allerlei leuke bedrijven en innovatieve standen te bezoeken.


Wat valt er te winnen?

"Een beeld zegt meer dan duizend woorden," luidt de uitdrukking:


taalquiz LCVB winactie SIC Care for Cars

U maakt kans om een professionele reiniging te winnen van uw (bedrijfs)wagen ter waarde van € 100,00!


Deze poster zal prijken ter hoogte van onze stand 174. Stap binnen en doe de taalquiz aan de blauwe bartafel. Vul uw gegevens in of bevestig uw visitekaartje aan het ingevulde formulier, stop het in de wedstrijddoos en wie weet rijdt u binnenkort wel rond in een oogverblindend glanzende bolide.


Enkele testkonijnen kregen de taalquiz al in handen en hadden maar enkele minuten nodig om ze in te vullen. Slechts één iemand had alles juist...


Waag dus uw kans!Gratis toegang

Voor alle bezoekers van LCVB tijdens deze Bedrijvennetwerkdagen ligt er een persoonlijke kaart klaar. Stuur even een mail of berichtje naar Veerle, zodat zij u uw individuele code bezorgt. U kan dan gratis binnen op beide dagen van de beurs, van woensdag 25 oktober tot donderdag 26 oktober, telkens van 14.00 uur tot 21.00 uur.


Buiten de gratis toegang en de kans op een leuke prijs, is er natuurlijk ook een drankje en een hapje voorzien. Bovendien is er een interessant programma voor iedereen die de beurs bezoekt.


Een bericht sturen voor uw kaart kan naar veerle@lcvb.be of naar +32 497 46 79 08. Dit kan tot de dag zelf! Reserveer wel tijdig zodat u niet achter het net(werk) vist.


Graag tot op de beurs!

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page