top of page
  • Foto van schrijverVeerle Bammens

Hoeveel sterren heeft uw bedrijf?

Wat we er ook van vinden, alles loopt tegenwoordig via Google. Als u een nieuw bedrijf opzoekt en u ontdekt dat klanten het een lage score geven, dan zoekt u net zoals wij even verder. We steken de hand in eigen boezem: hoeveel sterren heeft uw bedrijf?


LCVB vergaarde in de voorbije jaren meerdere mooie recensies, waarvan er een aantal te lezen zijn op onze website. Belangrijk, zo blijkt, want het is een van de meest bezochte pagina's.


Bovendien blijkt uit studies dat het vragen naar recensies een positieve invloed heeft op de score die klanten of zakenpartners uitdelen. Gaat u ervan uit dat klanten wel uit zichzelf een evaluatie zullen plaatsen - of na aandringen van Google of een andere bron - dan pleit dit vaak in uw nadeel.Hoe belangrijk is deze score? Wel, persoonlijk ben ik wat achterdochtig als een bedrijf dat zich voordoet als een grote speler op de markt, geen Google reviews heeft. Soms heeft dit te maken met de markt of de sector waarin het ageert maar als we die factor kunnen uitsluiten, 'dan zal er wel een andere reden zijn'. Resultaat: we kopen ergens anders.Heeft u dan een perfecte score van 5 sterren nodig? Neen, ook dat kan wantrouwen oproepen. Mogelijk mobiliseerde u al uw familieleden, vrienden en kennissen (die nog nooit van uw diensten gebruikmaakten) om 5 sterren te geven. Wees bovendien niet overstuur als u eens een lagere score krijgt. Niet iedereen recenseert met dezelfde maatstaf; we lezen wel eens recensies die zeggen dat de diensten 'perfect!' waren, met daaronder een score van 4 sterren.


📣 Om die reden doen wij een oproep. Laten wij als ondernemers elkaar helpen. U geeft ons een eerlijke beoordeling en wij geven er met plezier eentje terug. Ook als particulier kan u natuurlijk uw steentje bijdragen! Wie weet verschijnt uw recensie wel op onze website.


We zijn er trots op dat LCVB nog steeds 5 sterren heeft; we doen ons best dit te behouden!
Ik kon het toch niet laten er een verborgen taalboodschap in te verstoppen. Heeft u ze ontdekt? Bedankt alvast voor uw recensie; mocht het nog niet gebeurd zijn, dan krijgt u er spoedig eentje van ons terug ⭐⭐⭐⭐⭐.


Hartelijke taalgroeten

Veerle Bammens Taalbankier LCVB vertalingen beëdigde vertaling tolken copywriting

Veerle


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page